Χοιρινά Ρολάκια γεμιστά με Chutney Μανιταριού Τerra Fyllida κόλιανδρος – μπαχάρι

Γευστικά χοιρινά ρολάκια γεμιστά με Chutney Μανιταριού Τerra Fyllida κόλιανδρος – μπαχάρι, ιδανικά για να συνοδέψετε το κρασί σας.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ (Μερίδα 4 ατόμων)

Παίρνουμε 4 κομμάτια φιλέτο χοιρινό για σνίτσελ απλώνουμε στην επιφάνεια του κάθε ενός chutney κόλιανδρο μπαχάρι και τα τυλίγουμε σε ρολάκια.

Έπειτα τα τυλίγουμε μέσα σε μεμβράνη σφιχτά σαν καραμέλα για να πάρουν σχήμα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Στη συνέχεια τα ξετυλίγουμε και τα δένουμε με σπάγγο για να μη χάσουν το σχήμα του κατά το ψήσιμο.

Με λίγο ελαιόλαδο τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσουν και μετά τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά να ψηθούν καλά μέχρι μέσα.

Σερβίρουμε με γραβιέρα Νάξου, σταφύλια και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Καλή όρεξη!!