Κορμός με Γλυκό κουταλιού μανιτάρι πλευρώτους Terra Fyllida

Φτιάξτε έναν νόστιμο κορμό με κρέμα ζαχαροπλαστικής και Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Terra Fyllida.

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:

4 αυγά
2/3 της κούπας ζάχαρη
2/3 της κούπας αλεύρι
1 βανίλια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

1 ½ κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας κορν φλαουρ
60 gr ζάχαρη
2 κρόκους
150 ml γάλα
100 ml κρέμα γάλακτος
1 βανίλια
270 gr Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Terra Fyllida

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη πολύ καλά μέχρι να ασπρίσουν, ρίχνουμε λίγο λίγο κοσκινισμένο το αλεύρι και τη βανίλια και ανακατεύουμε απαλά. Σε μεγάλη λαμαρίνα ή ρηχό ταψί φούρνου στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε την ζύμη από άκρη σε άκρη να πάρει ένα λεπτό παραλληλόγραμμο σχήμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Βγάζουμε από το φούρνο και από το ταψί το παντεσπάνι και όπως είναι ζεστό το τοποθετούμε με το αντικολλητικο χαρτί πάνω σε μια πετσέτα.
Τυλίγουμε προσεκτικά το παντεσπάνι με το χαρτί και σε ρολό  να πάρει σχήμα και από πάνω το τυλίγουμε με την πετσέτα.
Το αφήνουμε τυλιγμένο μέχρι να κρυώσει.
Βάζουμε το γάλα να βράσει με την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη σε ένα μπολ με σύρμα, παίρνουμε λίγο ζεστό γάλα από την κατσαρόλα και ρίχνουμε στους κρόκους και ανακατεύουμε καλά με τον αυγοδάρτη.
Αμέσως μετά αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύουμε καλά  σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το κορν φλαουρ και το αλεύρι, την βανίλια  και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα.
Αφαιρούμε από τη φωτιά την κατσαρόλα και αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας που και που για να μην κάνει κρούστα.
Ξεδιπλώνουμε το ρολό προσεκτικά αφαιρούμε την πετσέτα και απλώνουμε την κρέμα σε όλη την επιφάνεια πάνω στο παντεσπάνι.
Ξεχωρίζουμε από το γλυκό του κουταλιού το μανιτάρι από το σιρόπι.
Προσθέτουμε πάνω στη κρέμα το μανιτάρι από το γλυκό κουταλιού μανιτάρι Terra Fyllida που μόλις χωρίσαμε από το σιρόπι και ξανατυλίγουμε προσεκτικά και σφιχτά αφαιρώντας την λαδόκολλα.
Το περιτυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη και το σφίγγουμε από τα πλάγια σαν καραμέλα για να διατηρηθεί το σχήμα του.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 6-7 ώρες.
Όταν θέλουμε να το σερβίρουμε το ξετυλίγουμε και κοσκινίζουμε πάνω μπόλικη άχνη ζάχαρη και κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε περιχύνοντας με το σιρόπι που κρατήσαμε από το γλυκό κουταλιού μανιτάρι.