Ψητό Ταλαγάνι με Chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι Terra Fyllida

Μια εύκολη συνταγή για φτιάξετε ψητό ταλαγάνι με Chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι Terra Fyllida, για όσους λατρεύουν το τυρί!

Βρέξτε απαλά το ταλαγάνι και μετά πασπαλίστε το με ελάχιστο αλεύρι.

Στη συνέχεια τηγανίστε το σε καυτό τηγάνι ή το ψήστε το σε καυτή πλάκα για να σχηματίσει μια όμορφη τραγανή κρούστα και να αρχίσει να λιώνει εσωτερικά.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πιο μαλακό τυρί τότε βρέξτε το δύο φορές και πασπαλίστε το με περισσότερο αλεύρι για να σχηματίσετε μια πιο χοντρή και τραγανή κρούστα.

Σερβίρετε το ζεστό απλώνοντας πάνω του με μία μεγάλη κουταλιά Chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι Terra Fyllida και δίπλα του βάλτε μία φέτα λεμόνι και δύο φύλλα μαρούλι.

Απολαύστε το με χωριάτικο ψωμί!