Σαγανάκι μανιταριών Terra Fyllida με τριμμένη φέτα και ρίγανη

Το γνωστό σε όλους μας σαγανάκι σας προσκαλεί να το δοκιμάσετε αλλιώς…
από μανιτάρι!

Ανοίγουμε ένα βάζο Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Ούζο και Τομάτα 220g ή Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Μουστάρδα και Λεμόνι 220g και το ζεσταίνουμε χωρίς το καπάκι στο φούρνο μικροκυμμάτων για 30 περίπου δευτερόλεπτα.
Έπειτα αδειάζουμε το βάζο σε ένα πιάτο για σαγανάκι και τρίβουμε από πάνω λίγη φέτα, λίγη ρίγανη και σερβίρουμε.

Έτοιμος μεζές για να συνοδέψετε το τσίπουρο, το ούζο ή την μπύρα σας!